2018

Het enige echte
Boxtels Keitje

Chambre Sur Plus heeft samen met Beleef Boxtel en Stichting Centrummanagement het inititiatief genomen om het Boxtelse Keitje te introduceren. Het enige echte Boxtelse koekje.
We leveren hiermee een bijdrage aan het uitdragen van de gezellige en bourgondische inslag van Boxtel.

De koekjes worden  aangeboden in (enkele) Boxtelse horecagelegenheden bij een lekker bakje koffie en is te koop bij diverse winkels. 

Boxtels Keitje wordt ambachtelijk bereid met een uitgekiende selectie van fijne koekkruiden. De lekkernij vindt zijn oorsprong in onze rijke geschiedenis.
Lang geleden had Boxtel als enige dorp in Noord-Brabant een met stenen verharde weg. Het kwam de Boxtelaren te staan op veel afgunst en de schimpnaam ‘Keistampers’. Een naam die wij vandaag de dag vol trots uitdragen! Daarom hebben we ons allerlekkerste koekje ‘Boxtels Keitje’ gedoopt. Kei lekker bij de koffie, thee of een glas warme melk. En kei leuk om te trakteren of cadeau te doen!

De koekjes zijn te koop in een 300 grams verpakking voor €3,99
en als collectors item in een mooi koekblik inclusief 300 grams verpakking voor €9,99.

De opbrengst van de keitjes wordt gedoneerd aan Villa Pardoes.
Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. 
Zo kunnen wij hen ook een beetje mee laten genieten van onze Boxtelse keitjes.

contact

Als u vragen heeft of met ons in contact wil komen kunt u het formulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

stel een vraag