Header Mobiel
INSPIRATIEAVOND
30 november
van Anton Pieck tot superfans...
DOOR FRANS GOENEE

Verwondering achter elke bocht

Frans Goenee neemt ons mee in het creatieve gedachtegoed van Anton Pieck, de eerste ontwerper van de Efteling die het Sprookjesbos zijn kenmerkende sfeer gaf.

Anton Pieck had als filosofie dat er na elke bocht weer een kans lag om verwondering te veroorzaken. Niet voor niks heeft het Sprookjesbos in de Efteling vele kromme wegen die steeds weer leiden tot een  ander sprookje. Achter elke bocht wacht weer een verrassing. Door zijn 33 jaar ervaring deelt Frans op geheel eigen wijze en vol passie zijn inzichten en lessen, en geeft hij voorbeelden hoe je de essentie van deze “kromme wegen theorie” in een organisatie kan toepassen.

Sprookjesboom4

Programmadonderdag 30 november

16.00 

Ontvangst Villa Pardoes, Eftelingsestraat 3, Kaatsheuvel

16.30 

Start programma

17.15 

Rondleiding Villa Pardoes

18.30 

Inspiratiesessie Frans Goenee

20.00

Diner restaurant Efteling

22.00

Afsluiting

Langejan

Parkeren

Je wordt om 16.00 uur verwacht voor de ingang van Vakantiepark Bosrijk. Je kunt parkeren op het eigen parkeerterrein. Vanaf daar brengt een pendelbus je naar de locatie van Villa Pardoes.

Adres parkeerterrein

of stel je navigatiesysteem in op het volgende adres:

Parking Efteling Bosrijk
Eftelingsestraat 7

5171 RP Kaatsheuvel

Ruud Goenee

Frans Goenee

Sinds 1989 ben ik in dienst bij de Efteling, en vanaf 2009 vervul ik de rol van Conceptmanager Horeca. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de creatieve invulling van zowel nieuwe als bestaande horecaconcepten binnen de Efteling. Gedurende mijn tijd hier heb ik het genoegen gehad om veel te ontwikkelen, wat inmiddels een essentieel onderdeel is geworden van de Efteling-ervaring. Enkele hoogtepunten van mijn werkzaamheden zijn onder andere Restaurant Polles Keuken en Het Wapen van Raveleijn.

In 2014 heb ik op eigen initiatief mijn rol uitgebreid en ben ik naast Conceptmanager ook Inspiratiemanager geworden. Mijn kracht ligt in het inspireren van mensen en hen te laten zien wat passie betekent. Op 62-jarige leeftijd barst ik nog steeds van de ambitie. Met mijn Brabantse gastvrijheid en oprechtheid wil ik graag helpen om echte superfans te creëren. Hiervoor is moed en lef nodig om collega's te overtuigen en beslissingen te nemen die de groei van je bedrijf bevordert en te blijven groeien in de business waar je goed in bent.

Voor het goede doel

Chambre Sur Plus is een maatschappelijk betrokken club. Wij zetten ons graag in om anderen te helpen. We hebben een prachtig goed doel gevonden in Villa Pardoes. 

Wat is Villa Pardoes?

Villa Pardoes AMP Groep

Sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk …. Villa Pardoes is heel veel. Vier woorden vatten alles treffend samen: daar vergeet je álles!

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom de Picknickplaats. Kinderen kunnen er in een veilige en prikkelrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond. In Villa Pardoes worden avonturen samen beleefd. Met familie en vrienden. Ridders, barbie en de sprookjes van 1001 nacht komen er tot leven. Villa Pardoes is voor een weekje het warme nest waar je thuiskomt na een dag vol leuke activiteiten.

Logo darkblue